Happinessyoga

Annette Mallens heeft, naast haar werk als maatschappelijk werker, tien jaar lang als stepaerobics en aerobics docente lesgegeven bij de toenmalige Sportschool Heijplaat (thans Tadashii-do). Daarin deed zij ruime ervaring op in lichaamsgerichte oefeningen. In 2000 verhuisde Annette naar het centrum van Rotterdam. Zij stopte met lesgeven en richtte zich meer op haar maatschappelijke carrière. Ruim zes jaar geleden kwam zij door een vakantie in Spanje in aanraking met yoga. De liefde voor yoga was geboren! Met name de combinatie van het fysieke en geestelijke aspect, was (en is) de grote aantrekkingskracht. Zij beoefende vervolgens een jaar lang intensief yoga bij verschillende yogastudios in Rotterdam.

Door het grote gevoel van (spiritueel) welbevinden, gekoppeld aan haar eerdere ervaringen als aerobicsdocente, maakte zij in 2006 de stap om te starten met de docentenopleiding “Integrale yoga’ te Rotterdam. Na het behalen van de opleiding in 2008 volgde zij verschillende workshops en masterclasses van gerenommeerde internationale docenten als Hugo Boone, om zo haar kennis uit te breiden. Daarnaast nam zij in augustus 2009 deel aan het International Yogafestival te Zinal (Zwitserland). Januari 2011volgde zij in Thailand intensieve yoga workshops bij Liz Kaloczi. Hiernaast deed zij sedert 2008 praktijkervaring op door de wekelijkse yoga lessen in haar yogaruimte aan huis.

In 2007 heeft Annette zelf een eerste Reiki behandeling ondergaan. Deze behandeling zorgde voor een algemeen gevoel van welbevinden. Daardoor besloot zij zich te ontwikkelen in Reiki. Zij volgde Reiki I en II bij Martina Sager op Koh Samui (Thailand). Thans ontwikkelt Annette zich tot Reiki Master. In augustus 2011 zal zij volledig geïnitieerd zijn.

Ik wil me aanmelden

 

 

Happinessyoga Contact

Happinessyoga
Laan op Zuid 696
3071 AB Rotterdam

E-mail: happinessyoga@hotmail.nl

Nieuwsbrief ontvangen?