Meditatie

Door middel van het aanleren van ontspannings- en concentratietechnieken ontstaat er een gevoel van rust. Men is in staat om daadwerkelijk in het hier en nu te zijn; zonder stress over de dag van gisteren of zorgen om morgen. Mediteren brengt in de eerste plaats ontspanning voor de geest en het lichaam. Mediteren geeft innerlijke rust en een gevoel van nieuwe kracht en energie. Ook een (blijvend) gevoel van geluk kan ontstaan.
Regelmatige periodes van diepe ontspanning door het toepassen van meditatietechnieken, zullen stress verminderen en maken ons minder vatbaar voor aan stress gerelateerde ziektes. Men slaapt beter en het concentratievermogen wordt verbeterd. Sommige mensen zeggen dat ze eindelijk “rust in hun hoofd’ hebben gekregen. De techniek van mediteren is door iedereen te leren en kan het beste aangeleerd worden door persoonlijke instructie. Binnen deze instructie worden de technieken uitgelegd.

Binnen Happinessyoga wordt meditatie in de verschillende yogalessen geïntegreerd. Daarnaast wordt er op 1 oktober 2011 en korte workshop "Inleiding in mediatie" gegeven. Ook worden er jaarlijks korte meditatiecursussen (4 lessen) gegeven.

 

Ik wil me aanmelden

 

Happinessyoga Contact

Happinessyoga
Laan op Zuid 696
3071 AB Rotterdam

E-mail: happinessyoga@hotmail.nl

Nieuwsbrief ontvangen?